lördag 3 mars 2012

570. Inget speciellt.

Ingenting speciellt att skriva om. En skön vecka har det varit. Otroligt hur vädret slog om och det blev takdropp och plusgrader den första mars. Nu är det noll och soligt.

Mycket har blivit gjort i hemmet. Skulle jag ha vetat det i förväg så hade jag nog rymt fältet :) Tur att man inte vet allt! Här har möbler flyttats. Det har putsats och fejats. Vi har slängt, sorterat, packat undan. De illgröna gardinerna börjar passa riktigt bra och vårkänslan kryper fram.

Vid ommöbleringen hade jag två krav: Ett speciellt vitrinskåp ville jag inte ha in i vardagsrummet och ett annat vitrinskåp ville jag ha kvar i huset. Nåja, hur blev det? Det speciella vitrinskåpet är nu i vardagsrummet och det andra är i garaget, för att transporteras till villan så småningom. Och det blev riktigt bra, trots att inte jag bestämde!!!

En hel del högar återstår att gås igenom. I dag eller i morgon. Eller...

4 kommentarer:

 1. Skönt att få undan en del saker.Önska jag kunde få det också. Då menar jag alla fällorna i köket,har en på balkongen också,som är obrukbar.Ska ha gäster den 12:e.vet inte hur vi ska få plats.Men jag får bära in allt i sovrummet.Förra födelsedagen började min syster o dotter möblera om för då hade jag en stor kruka på bordet som var skrymmande, det värsta jag vet är när de rumsterar om hos mig, vilket jag aldrig skulle göra hos dem.Kände för att gå därifrån.Därför oroar jag mig nu för denna,om jag skulle skriva en lapp på dörren. Ni får ta det som jag har det.
  Har Du något råd att ge.

  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 2. kanske ska ta fram den vackra almanackan sedan förra året med Kerstin Frykstrands foton.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Flitiga du!
  Sänd litet energi, överloppsenergin som du har.

  Här skiner solen, själv bakar jag chokladtårtor igen:)

  kram

  SvaraRadera
 4. Du hade väl mycket att skriva om, ni har ju gjort massor!
  Men jag förstår inte, hemmet och villan, är det olika ställen?
  Helgkram, Monica

  SvaraRadera