söndag 15 juli 2012

629. Sanningens ögonblick.

Akademiska bokhandeln besökte jag tre gånger under dagarna i huvudstaden. Köpte några reaböcker. Upptäckte en konstnär som jag inte tidigare lagt märke till, Virpi Pekkala. En massa fina kort har hon målat och visst handlade jag några. 
Sååå förskräckt jag blev då jag vid hemkomsten glatt och förväntansfullt steg på vågen. Trodde ju att 12 - 15.000 steg varje dag skulle få pendeln att gå mot vänster, men icke! Nå ja, det blir alldeles fel mat då man inte kockar själv. Åtminstone för mig. Då hjälper inte en massa steg.

I dag tickar stegmätaren för fullt. Plus hälsosam mat.

6 kommentarer:

 1. Hej !! Nu ha jag missat din utlottning av sockor..fats jag har ju redan ett par som jag ha vunnit o de är sköna..ännu!..Här har det oxå regnat ..men igår o idag är solen fram.Ha det skönt..på villan , med hunden..o med stegräknaren,, hihi...

  SvaraRadera
 2. Oj dendär vågen....vet inte om det är ett så värst bra påhitt ;). Man måste ju få njuta också, sen när hösten kommer kan man motionera mera och äta lite sundare.
  Fint kort du hittat, en ny bekantskap även för mig.
  ha det gott!
  Nanne

  SvaraRadera
 3. Man ska väl inte tänka på vikten när man är borta! Bara ha det bra och njuta av att slippa laga maten själv!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Oj, vad du traskar på! Gör säkert nytta på annat sätt, även om det inte syns på vågen...

  SvaraRadera
 5. Hej o hå ut o gå :)Härligt med ledighet då man kan göra som man vill, använde vågen igår och upptäckte att den rört sig åt vänster, jippie!
  Ha det bra!
  Kramar

  SvaraRadera