tisdag 17 juli 2012

630. Inte alls tråkigt.


Dagarna blir inte tråkiga. Nej, inte alls. Några veckor återstår av semestern. I går handlade jag jordgubbar och frös in en del. Har haft ett jordgubbsland, men det ligger i träda. Heter det så? En del andra saker ligger också i träda, för att tas fram den perfekta stunden eller dagen. Efter en stund packar jag min väska och far tillbaka till villan. Denna gång tar jag dock med mig en del skrivbordsjobb. Det är dags för det nu, känner jag. Det kliar i fingrarna. Garn, akvarellfärger och papper slinker också med. Få se vad det blir. Inspirationen är på gång! 


8 kommentarer:

 1. Dagarna bara flyger iväg här med, inte tråkigt alls. Barnbarnen håller en på alerten och i gång, och det är ju det härligaste som finns:)

  SvaraRadera
 2. Med din kreativitet förstår jag om dagarna inte känns långa!
  Ha det så skönt i villan!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. va härliga kort.. har du målat dem??Ja inte blir det tråkigt.. haha Jag har mer än fullt i fäuse (kor o kalvar) o sen mina blommor.. att plocka ogräs , känner jag som en avkoppling.Hinner knappt med bloggen, att läsa el sticka/virka.. Men hösten är snart här o då lungar det ner sej med Aiv..o blommor oxå för den delen.. Nu skall jag ha en utlottning., så kom med vettja. Ha det så skönt på villan!! Kram Christine

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hinner njuta också när du är på villan, vädret är ju på vår sida nu i alla fall. Fina kort igen, måste nog köpa några såna om jag hittar nånstans.
  Nanne

  SvaraRadera
 5. Ha det bara härligt och roligt!
  Du har ju sommarlov!:)

  kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det så att ledighet och kreativitet ofta hänger ihop? Man varvar ner, hinner tänka och så kommer idéerna! Kram

  SvaraRadera
 7. Fina bilder :) Härligt att du tar med dig lite pyssel, några veckor kvar som sagt. Den virkade sjalen som du också virkar, har jag nu lagt åt sidan o börjat på en annan ;)
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Oj, vad fina bilder du lägger in. Härligt med inspiration: Snart ses vi!

  Ha det bra tills dess!

  Kram

  SvaraRadera