fredag 27 juli 2012

635. Miniinlägg.

Ingenting nytt att förtälja. Jag försmäktar icke på denna ö. Det är så obeskrivligt skönt här. Skriver på min iPad. Förundras över att laddningen räcker ganska många dagar. Nå, snart börjar jobbet. Har så smått börjat planera höstterminen. Inte pga måste, utan av vilja! Årets sjusovare blev min man och jag slängde honom i sjön. Han ville inte, men måste :)

5 kommentarer:

 1. Och då är du förstås inte utan snus heller...
  Fortsätt att ha det gott på din ö!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnarna i ditt förra inlägg! :) Håller tummarna för att det ska bli din tur nu;)
  Härligt nu när man kommit till ro och kan njuta av ledigheten. Jag känner också lite sug för att planera, skönt att ha lite gjort när man startar.
  Ha det fortsatt bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Väl planerat lär ju vara hälften gjort:) Njut av ledigheten.

  SvaraRadera
 4. visst var det så att man kunde gå och plocka, ta för sig, jobb på ett helt annat sätt än nu.
  När tiden för min berättelse var, så var jag i yngre tonåren så det var inte alls så viktigt med jobb egentligen eftersom föräldrarna ändå stod för försörjningen.
  De har det jobbigare än tidigare de som studerar och bor i eget. Ändå tror jag att de flesta här har det rätt så bra ännu, men jag vet att verkligheten är tuff för många
  Varmt och riktigt somrigt idag. Vindar på gör det och det är skönt.
  Ge kram åt Ranya, sötnosen.
  Ha det så bra!
  kram

  SvaraRadera
 5. Oj, så nu sitter du där och småplanerar hösten när jag just kikar in och njuter av dina underbart fina sommarinlägg! Det ser verkligen ut som om du har det fantastiskt skönt! Själv flänger jag runt och kommer bara åt en dator lite då och då, så kommenterandet blir lite när det blir.
  Kram på dig!

  SvaraRadera