fredag 3 augusti 2012

637. Förändringens vindar...


Ännu är det sommar kvar. Länge ännu. Den senaste veckan har det varit mycket regn och mera blir det! Efter regn kommer solsken! Det är jag säker på :) Kanske redan i morgon... Får jag bjuda på en kopp kaffe? 

Jag har plockat ihop lite tips för hur man med enkla medel kan uppnå Harmoni och förändring. Eller kanske rättare sagt, hur behålla den nu uppnådda Harmonin? För visst är jag harmonisk, men plats för små trevliga förändringar finns alltid. Är riktigt inspirerad! Jag kommer att sätta in något smått här i min blogg. Lite nu och då. Det får ju inte bli för mastodontiskt, allt och mycket på en gång blir man ju bara så matt av!

 Mitt första steg till Förändring: Rensa ut det gamla. Fundera på vad det är jag vill förändra i mitt liv. Skriva upp och rangordna det jag vill förändra. Börja med något viktigt som är lätt att ändra. Till exempel ska jag boka in ett par dagar då jag går igenom alla prylar som finns liggande. Kasta, ge bort, loppis (?) det jag inte behöver och få ordning i det jag vill ha kvar!


2 kommentarer:

  1. När det blir litet svalare, ska jag ta mig en funderare på vad som behöver rensas ut! Nu är det för varmt!
    Jag går ner och badar...
    Trevlig helg, kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Hoppas också på sol och värme ännu. Regn har vi då haft så tillräckligt. Jag har flyttat så ofta på senaste tiden att jag har fått ganska bra rensat. Brukar föra till kyrkans loppis det som jag med stor möda skiljs ifrån, och så brukar det ju alltid fastna något med hem tillbaka. Så resultatet är inte så mycket mera utrymme :)

    SvaraRadera