torsdag 16 augusti 2012

645. Ordningen återställd i stugan!


Resenärerna är hemma! En dag tidigare än tänkt, snabba att vandra var de. Massor av bilder har de knäppt, skall fråga om jag får visa några här i bloggen sen då det lugnat ner sig. Såg i löpsedlarna sent i går kväll om olyckan i Abisko och jag låg sömnlös hela natten. Sån är jag. Urladdade telefoner är inte bra vid sådana tillfällen. Nåja, det om det.

Ranya dansade zumba på gräsmattan då hon såg mannen, sonen och sonens flickvän stiga ur bilen. Hon har skälltskällt av ilska och glädje om vartannat. Berättat hur orättvist hon tyckt att det varit hela veckan, hoppat och rusat omkring som en Pettssonfindus. Det blev kanske en aning för mycket att vara ensam då mitt jobb ju också började i veckan. Nu är ordningen återställd och alla är nöjda. Ranya fick ett stort ben från Sverige. Nästa gång får hon nog följa med. Dessutom: Jag förklarade för sonen detta med bilderna. Gör så! sa han och visade. Ok. :)

6 kommentarer:

 1. Så skönt att allt är som vanligt igen! Förstår att du varit orolig!
  Hon är ju för gullig, Ranya!
  Det ska bli roligt att se litet fjällbilder!
  Kram till dig, Monica

  SvaraRadera
 2. Åh, vad skönt att de är hemma nu. Vilken jobbig gårdagsnatt du måste ha haft. Men i natt sover du bra! Hälsa alla! Kram

  SvaraRadera
 3. Ordningen är återställd, skönt. Förstår oron...
  Ha det gott-kram
  och godnatt också!

  SvaraRadera
 4. Nog är hon bara för god er Ranya!:)

  svar:
  :) Tippan var en av våra hackisar som trafikerar på brödträdet flere gånger i timmen. Tur att man inte behöver vara flygledare där. Då skulle man få hett om öronen;) De gömmer sig bakom trädet många gånger och tittar fram. Åland är tydligen väldigt lämpligt för äppelodling. Vi lär vara störst i Finland inom just det området. Lyckost är vad jag är som bor i äppelriket Ha det likaledes! kram

  SvaraRadera
 5. Vad bra att bildvisningen fungerar igen och så skönt att alla är hemma - nu hoppas jag att ni får en trevlig helg också! Gissar att Ranya kommer att njuta av den!

  SvaraRadera
 6. Så söt hon är med sitt gotteben...(som är bara mitt och kom inte och ta det ifrån mig)...tänker hon säkert!
  Skönt att ha alla hemma igen.
  Kramar!

  SvaraRadera