lördag 12 januari 2013

718. Ljusare tider!

Fröken Ranya njuter av solstrålarna på den vita mjuka snön efter en och en halv timmes långpromenad med ena hussen och borstad av den andra hussen. Matte gör ingenting, tycker hon nog. Nåja, jag smög mig ut på darriga ben för att ta en bild. Minus åtta grader och en vacker vinterdag.

Jag var feberfri i morse. Darrig och snuvig är jag, men nu ska jag kravla mig tillbaka till de friskas skara! Hoppas så på att snabbt få ork och energi tillbaka. Hela jag är som spagettidarr. Hos oss tycker vi om att ställa till kalas, men denna gång har två födelsedagar farit förbi helt obemärkt. Så blir det ibland. Hoppas att bobborna inte hälsar på här igen. På mycket länge. Och nu ska jag kravla omkring här i bloggvärlden en stund.

6 kommentarer:

 1. Så är det ju, när man är liten och inte förstår att man kanske väcker björnar som sover. I och för sig så borde de vuxna förstå vad det handlar om. De har ju också varit barn en gång...
  Och visst är det så, som du skriver, man måste ju vara ihärdigare om man inte syns när man vill visa något:)

  Ta det lugnt med uppstigandet/kravlandet Lisbet! säger Karin som vet att det kan bli en bumerangeffekt om man har för bråttom.
  Tålamodsprövande men det klarar du!
  Krya på dig! Var lat som bara den!
  kram

  SvaraRadera
 2. Så fint at du er blitt bedre. Men vær forsiktig i kulden selv om solen er kommet. Bare en måned så har vi solen her også? Så fint bilde av den herlige h den deres! Hun er så søt. Ha ei fin helg. Klem :-)

  SvaraRadera
 3. Men usch då, det var inte kul med en så´n en vis smitta.
  Önskar dig god bättring och en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra, att det har vänt, med din influensa! Det kan ta sin tid, att få upp krafterna efter en sådan pärs! Ta det lugnt!
  Här har jag röjt ut 3 garderober idag och kört iväg med 14 kassar till klädinsamlingen! Skönt!
  Snö har vi ingen men nu har vi några minusgrader och ganska klart väder!
  ha en skön lördagskväll, kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Så gullig i snön hon är. Krya på dig, sega basilusker på gång :(

  SvaraRadera
 6. Det var väldans vad baciluskerna tycks gilla dig.. Hoppas verkligen att du kryar på dig nu så även matte kan ta ut Ranya på långpromenad..

  Kram Maidi

  SvaraRadera