torsdag 19 september 2013

827. Om jag ska vara ärlig. Grävde i gömmorna. Hittade ett fint kort, detta som det står Grattis! på. Men inte skulle jag ha ett sådant kort här och nu. Vad gör jag? Så bra att det finns alla möjliga slags bildbehandlingsprogram. Enkelt att måla över texten med några blommor. Undrar om det kanske är förbjudet att göra så. 

En sak som jag brukar fundera på då jag råkar ut för det är varför vissa säger: Om jag ska vara ärlig så..... En person som alltid talar om hur ärlig han / hon är har troligtvis sina egna misstankar om motsatsen. Eller hur?


2 kommentarer:

 1. Det behöver inte vara så, för det är ju ett väldigt vanligt uttryck som man kanske använder utan att reflektera på desto mera, men visst...munnen pratar ofta vad hjärtat känner eller hur det nu heter. Projektering kallas det visst.
  Njut av din dag du med!

  SvaraRadera
 2. När man säger:"Om jag ska vara ärlig, så...", så betyder det oftast, att man tänker säga någonting som den andre inte kommer att gilla, eller som man själv tar lite avstånd ifrån! Som något läskigt skvaller man har hört, men vill betona, att det inte är man själv som sagt det från början!
  Jisses, vilken komplicerad förklaring det blev - hoppas att du förstår!
  En liten paus i fredagsstädningen med en kopp kaffe, nu är det dags att sätta igång igen!
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram, Monica

  SvaraRadera