tisdag 19 augusti 2014

Härliga dagar att minnas!

Jag själv har aldrig funderat länge då det gällt att ta beslut. Varför blev jag då så förvånad? 
För några veckor sedan bestämde äldsta dottern och hennes sambo att de gifter sig. Aha?  


Konceptet är inte det vanliga, ingen ett år lång planering, blåa strumpeband, tärnor i matchande 
klänningar och vidtalade marshalkar och allt det som hör till ett traditionellt bröllop.Nej, nej. De tycker att huvudsaken är själva vigseln. Att de blir gifta. 
Lite icketraditionell den också, eftersom det blir en Drop-In-Vigsel!
Några par ska vigas som på löpande band. Inget fel med det, eller?


Ett par dagar efteråt blir det fest. Bröllopsfest. Skojigt med knytkalas!
Knytkalasfest. Egentligen blir det Bröllop i dagarna tre!

Och min familj, jo vi knyter och knyter... :) så det står härliga till. Andra dottern funderade att det borde väl vara något program också... Och Vips! Det fixar hon bl.a. med att hon ställer sig och sjunger i kyrkan! :) Och det övriga "sir vi sen"!

Gossarna ska skötas då mor och far ställer. Vi får det att passa ihop. En dag bakade min Man bullar, men vad höll på att hända med degen? Jag steker köttbullar och kockar en massa annat. Svårt att veta hur knytkalas på bröllop fungerar. För säkerhets skull måste jag ju... Emellanåt är vi alla så sjuttons trötta och vill bara flyg iväg till skären, men så tänker ngn: Det blir nog bra! Allas vår prinsessa Tilde finner sig tillrätta med allt, men i dag viskade hon och jag åt varandra att vi längtar till nästa vecka då detta är förbi :) Då ska vi ha det som vanligt!

2 kommentarer:

 1. Så himla roligt och uppfriskande att få läsa om ett bröllop och planering inte likt "alla" andra!! Så roligt med ett bröllop utan alla de traditionella vanliga förberedelser och innehåll. Du får gärna berätta mer och kanske visa bilder :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt och annorlunda bröllop! Det blir nog bra, ska du se, även om allting svävar lite i det blå så här innan...Och sen är det så skönt när "allt är som vanligt" igen! Så är det ju.
  Hoppas att du tar bilder och visar?
  Ha det så gott och lycka till med allt!
  Kram; Monica

  SvaraRadera