torsdag 28 augusti 2014

From this moment...


Nu är det en vecka sedan den fina vigseln. Den kvällen vigdes sex brudpar efter varandra, med en halv timmes mellanrum, med börjandes av "vårt" par. Allt var perfekt! Massor med folk i rörelse i den lilla staden (en gång utlyst till vårt lands lyckligaste stad och fortfarande lycklig :), pga att det var Kulturens kväll. Jag kanske kunde visa mera bilder från kyrkan, men jag filmade så har just inga egna foton. Brudens lillasyster sjöng "From this moment" och det var så vackert. I sista versen stämde även bruden in med sin mäktiga röst...  (och vad tror ni modern gjorde?)


Själva bröllopsfesten var i lördags. Maten räckte till. Programmet var kul. Gästerna trivdes. Och jag kan konstatera att det går att ordna till ett bröllop med kort varsel. Det enda som behövs är god vilja och beslutsamhet. Nu är de gifta, och det var ju det som var meningen :)


2 kommentarer:

 1. Åh, så fint! Det är klart att du grät, något annat hade varit omöjligt! Den vackra sången och så dina döttrar som sjöng! Underbart!
  Jag grät när vårt lilla barnbarn döptes, jag gråter alltid vid högtidliga tillfällen. Och det gör döttrarna också, man kan skratta när man tänker på det!
  Så roligt att att blev lyckat, det brukar det ju bli, men man är ju alltid orolig...
  Ha det så gott min vän, kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Jag tror absolut att modern grät i högan sky :). Det hade i alla fall jag gjort..

  Kram Maidi

  SvaraRadera