tisdag 16 september 2014

En sista tupplur.

Full fjong ända sedan morgonen! Varvade ner med Idol här på slutet, men kvällens avsnitt var ingen höjdare alls. Tyckte synd om allihop. De som sjöng fick omänsklig kritik var och en. Juryn skällde på de unga förväntansfulla. Tyckte förstås synd om jurymedlemmarna också, Det kan ju inte vara kul alls att häva ur sig en massa elakheter. Kanske det står i deras arbetsbeskrivning, tjänsteavtal, att det ska vara "raka rör och hårda puckar"? Men jag undrar, måste det verkligen vara på detta viset? 
Och här är jag igen, med flera sockor.
Kan glädja (?) er med att det blir en paus snart. Med sockor alltså.

Hänggungan på villan tog vi ner, efter att jag tagit en liten skön tupplur en sista gång för i år. Inget vågskvalp, för det var alldeles lugnt på sjön. Inget fågelkvitter. Trots behaglig värme, känns det i luften att hösten är här. 
Ävenså börjar det synas ganska tydligt. Titta på marken :)

1 kommentar:

  1. Du stickar så fina sockar! Inte tröttnar jag på dem!
    Lite vemodigt att ta in hängmattan, jag minns hur det var när vårt hus bara var sommarstuga, och man flyttade hem på hösten.
    Jag ser hur mycket löv ni redan har på marken, så är det inte här. Lite björklöv har fallit, men här är sommartemperaturer än och går inte under 10 grader på natten.
    Ha en fin dag, kram från mig, Monica

    SvaraRadera