söndag 26 april 2015

Trollstav skulle behövas!

I dag har det regnat nästan hela dagen. Perfekt för innegöromål, för mig! Vet inte hur många timmar jag suttit med fotoplock denna helg, men åtminstone känns det i händerna. Har plockat på datorn alltså, inte lösa foton. Men nu får det räcka för denna gång.

Denna bild med kaffe, grisar och limonad är kanske från senaste helg. Min båt är i sitt rätta element sen förra lördan, men förstås har jag inte hunnit till villan. Kan inte förstå hur det samlas allt möjligt att ta itu med... Det går inte att prioritera heller. Måste nog hitta en trollstav snart! En som trollar bort allt extra som pockar på.


De små killarna växer och är så ljuvliga så! De kommer springande med utsträckta händer och ropar: MUMMUUU! Och då finns inget som inget annat för mig :) De har börjat prata mitt i allt och kan till och med säga treords meningar, förklara att "mummu bilen där". 


Och emellanåt är det vila. Så skönt det ser ut!

2 kommentarer:

  1. När du hittat trollstaven kan jag väl få låna den ett tag? Snälla! :)

    SvaraRadera
  2. Det är nog småprinsarna, som har en trollstav och har förtrollat dig, det hörs ju! Och det är fullt förståeligt! Så är det med småprinsar och småprinsessor!
    Nu på våren är det alltid mycket som händer och man har mycket att göra hela tiden. Därför gillar jag egentligen hösten bättre - det är lugnare och inte så kravfyllt.
    Ha en fin ny vecka, kram, Monica

    SvaraRadera