fredag 25 september 2015

Evighetsröj...

Fredag igen! Veckorna flyger iväg! Själv försöker jag ta det lugnt, men inte så lätt, för det finns så mycket... 
Det finns en ambition att inte pricka in så många göromål, men som sagt, det är inte så där bara enkelt. 

I dag har vi skolning i norra grannstaden, för det mesta brukar det vara jätteintressant, även i dag antar jag! Ett dilemma finns. Vi brukar avsluta med sen lunch. Hur gör jag, som har ett schema "Kom i form" att följa? Dag fem på gång med fokusering på kosten. Hm, det blir en hård diskussion med mig själv. Få se vem som vinner!

Försöker (vilket ord! så lätt att hoppa över) varje dag röja i huset. Få bort obehövligt! Det känns som om det är ett evighetsjobb... Jag fastnar så lätt i något bortglömt. Men processen pågår :)
Dilemmat fick sin lösning under tiden jag skrev. Mera om det i kväll!

4 kommentarer:

 1. Så sant, så sant! Man hittar så mycket när man letar efter något annat...
  Och allt kan man inte göra sig av med, det är ett dilemma. Man ska ta bort allt på ett ställe och lägga tillbaka det man absolut vill spara, har jag hört, men det är lättare sagt än gjort!
  Hoppas att din lunch blir trevlig hur du än gör!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Det är ett evighetsjobb, tycks det som, att röja, städa, få undan. En stund känns det lätt och behövligt röjt för att nästa stund vara fullt överallt igen. Vem är det som kommer med sakerna?
  Lycka till med lunchen!

  SvaraRadera
 3. så sant det är ett evigt plockande o röjandet...Nu måste jag gå opp på vinden o städa där en stund, finns tyg så det räcker till.. borde ju få nått sytt.. men vart tiden tar vägen vet jag inte, jo fähuset slukar en stor tid det vet jag...Fin bild du hade!! Ha en bra röj-dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Vem vann fighten? :)
  Det andra känner jag alltför lätt igen. Visst är det lätt att fastna i något spännande. Eller så är det meningen. Ett tyst lockande att saken ska upptäckas.
  Hoppas du har det bra så här mitten av hösten.
  Måndagskram Bosse

  SvaraRadera