måndag 1 februari 2016

Babbel

Ingenting att förtälja. Dagen var som en vanlig måndag. Ett par sjuklingar i familjekretsen. Den ena var Theo, som var hemma med sin pappa hela dagen, medan Niko var på dagis. Nu är Theo frisk. Niko har bestämt sagt ifrån att han inte far till dagis i morgon, det är Theos tur och själv ska han vara hemma. De är så ljuvliga de små. De pratar och pratar, babblar och förklarar, munnarna går i ett. Emellanåt viskar de ngt åt varann och då gäller det att följa med vad som är på gång. Den andra sjuklingen är en dotter. Februarimånad är väl den värsta i fråga om bobbor som flyger omkring. 
I kväll var det agility. Snart är nybörjartiden slut och då får vi en nyckel till hallen så det är möjligt att träna mera. Och ännu en sak. Jag hittade bärbara. Var den var? Naturligtvis under skrivbordet i lyan, där den alltid brukar vara. Tyvärr får jag inte i gång den, trots laddande. Nåja, nu dags för God Natt!

1 kommentar:

  1. Så är det vid den här tiden på året: Ingenting händer, men ändå går tiden så fort! Och det är bra, för då är vintern snart slut!
    Hoppas att dina sjuklingar snabbt blir friska igen; tvillingarna låter underbara!
    Kram, Monica

    SvaraRadera