onsdag 10 februari 2016

Halloi!En intensiv och bra dag har det varit och på det en lugn och skön kväll. Tilde kom för att övernatta och far härifrån till skolan. Somnade gjorde hon snabbt, för det var fastlagsjippo i skolan i går kväll, agility i förrgår. Det har blivit för lite sömn. Hennes ena bror har vattkoppor så få se hur det blir med henne och andra brodern. 

En annan nattgäst har vi också. Nu och då övernattar Herr Husses bror, i stället för att åka den långa vägen från norra grannstaden, där han jobbar, till den soliga staden (förr kallade jag den för studiestaden). 

Jag fick blöitu i dag. Blöitu är ett så bra ord. Alla kanske inte vet vad det betyder, det är ungefär att man fått in vatten genom skorna och strumporna blivit plaskvåta. Jag var och fotade ett hus och stegade omkring i blötsnö. Jag kunde ju ha haft gummistövlar.

Nöjd som bara den! Inga fastlagsbullar har jag ätit i år, inget annat gott heller trots att lusten finns, nästan hela tiden. I dag blev det ärtsoppa, för det kunde jag inte sluta att tänka på i går och något måste man ju unna sig! 

1 kommentar:

  1. De är så söta, era hundar! Som två lurviga nallebjörnar!
    Usch, att få in blötsnö i skorna kan ju inte varit kul...
    Här har vi inte haft någon snö på länge, peppar, peppar!
    Må så gott, kram, Monica

    SvaraRadera