fredag 13 maj 2016

0,01

Here I am! Har tittat på dansen och konstaterar igen att dom kan detta med underhållning i Sveriges teve :) Rätt man föll ut i kväll, men nog har han varit duktig! Och modig! Jag förknippar alltid Wassberg med den där hundradedels sekunden som Juha Mieto förlorade mot honom.

Själv skulle man ju inte delta i lets dääns... hehe... men risken är obefintlig att någon skulle komma på tanken att fråga mig om deltagande. Men nu faktiskt, då jag tänker efter, jag skulle tacka JA!!! Tycker om att dansa. Ofta tar jag några danssteg för mig själv då jag hör medryckande musik. Men då jag tänker efter ännu närmare, så borde det vara en tyngdlyftare som är min partner, för ingen normal vanlig skulle orka lyfta och svinga mig i luften runt runt. Huh huh, bäst att gå och sova nu och drömma vackra drömmar om isbalettprinsessan (den jag skulle bli :).

1 kommentar:

  1. Ja visst är det underhållande med Let's dance! Men även om jag gillade Wassberg när han åkte skidor, så var det verkligen på tiden att han åkte ut ur danstävlingen!
    Nu blir det en otroligt spännande final mellan de två absolut bästa deltagarna i årets tävling, tycker jag!
    Och jag har också gillat att dansa i mina da'r, men det var då det...
    Sov gott, kram, Monica

    SvaraRadera