onsdag 26 april 2017

Kung Vinter försöker!

En morgon när jag vakna...
... är hela marken vit... och vi förstår att Kung Vinter haft sin strid med fröken Vår. Skakat om henne ordentligt. Men vi vet ju vem som vinner. 

Efter ett par timmar ska jag iväg till norra grannstaden på heldagskurs. Hoppas den blir riktigt bra. Det är en bra föreläsare, Treier, han har ordets gåva och får sitt budskap fram på ett lättfattligt sätt. Nåja, kanske hamnar jag att åka hem mitt på dan tillbaka till hundarna. Herr Husse är på vift i soliga studiestaden, inte i körskick pga ögonproblem och ska hem, kanske ska jag hämta. Få se hur vi får ihop dagen. Jag tar ngn timme i gången och ser hur det blir. I alla fall är jag mycket nöjd att vinterdäcken fortfarande är på.  

2 kommentarer:

 1. Kör försiktigt till grannstaden och hälsa gärna Christoph från mig personligen. Han fyller för övrigt år idag! Så gratta gärna! :)
  svar:
  Det är kanske det som är kruxet, att det kan finnas så många olika tolkningar om det hela. Ungefär som järnspettet som också har många sidor. Önskar dig detsamma Lisbet! <3

  SvaraRadera
 2. Ofattbart för en skåning som jag, att se ditt vinterlandskap! Kör nu försiktigt idag, det är ju just mellan vinter och vår, som vägarna är halast...
  Men du verkar ta det som det kommer - rätta takter!
  Kram, Monica

  SvaraRadera