lördag 29 april 2017

Lego!


Våren gick segrande ur striden. Troligen blir det flera bataljer... och jag gillar läget. Speciellt i dag! Solen skiner och himlen har vita sommarmoln. Snön lyser vit. Varje dag har jag tagit en sväng via båthamnarna. Inte dags ännu, men det är fråga om timmar. Kanske.

Den där kursen i onsdags var superhäftig! Vi byggde legobilar hela dagen. Första bilen räckte nästan femti minuter att få ihop. Den sista, efter att effektiviteten och samarbetet förbättrats genom många försök och misstag, byggdes med den fenomenala tiden en minut och sju sekunder! En minnesvärd dag. Och Herr Husse tog sig hem. Och i dag får jag se vad det blir. Skönt med nästan ledig dag. 

2 kommentarer:

 1. Så vacker orkidé!

  Och så bra att få bygga legobilar en hel dag!

  svar:
  Här finns inte stora rovdjur alls. Möjligen lo någonstans på Åland, men inte i vår omedelbara närhet. De lever tryggt på många sätt när jakttiden är förbi, rådjuren.
  Jag förstår att du kanske går ut i skogen med lite mera vaksamhet än annars när björnen finns i era faggor. Inget djur att leka med precis. Trösten är väl att den är skygg för människor och drar sig undan så snabbt som möjligt.

  Tack för att du hälsade Lisbet! :)

  Ha en fin lördag du med!
  kram

  SvaraRadera
 2. Även här känns det faktiskt som vår nu, även om det regnat hela natten och halva förmiddagen! Men vi behövde regn, så det var ju bra, egentligen!

  Så roligt att märka så tydligt att samarbete fungerar och att man blir mer effektiv av det! Kul sätt med lego!

  Ja, nu är det spännande här - det blir på torsdag - kejsarsnitt.
  Vi åker upp till Stockholm den 13:e maj...
  Ha en fin Valborg och första maj!
  Kram, Monica

  SvaraRadera