tisdag 31 juli 2018

Sista juli. Redan.

I dag blir det städdag för mig! En light sådan. Hade jag tänkt, men backar den tanken. Inte lätt att ta tag i sig själv efter osoven natt. Inte blev det verandan, satt där ett par timmar och försökte igen hitta sömnen här och där här inne, men tjugoåtta grader inomhus är för mycket för mig som helst har sexton sjutton i kammaren. Nå! Nog med klagovisan. Välkommen härliga sista juli! Dagen blir vad den blir. Bra.


4 kommentarer:

  1. Nej städning har det inte blivit mycket i denna värme. Vi funderar faktiskt på att anlita en städfirma kanske varannan vecka? Det vore underbart att veta att det blir rent, jag lider av att det är så smutsigt.
    Ska försöka ta mig samman och ringa nån...
    Kramar, Monica

    SvaraRadera
  2. Städningen får vänta här också tills temperaturen blir städvänlig. Det värsta drar jag över förstås men .....En trevlig dag önskar jag dig också! Kram

    SvaraRadera
  3. Om du visste hur rörigt och ostädat här är efter denna eviga värmebölja. Ingen annan tar bort dammråttorna heller, så de får ligga ett tag till.
    Kram på dig och tack för din goa kommentar <3

    SvaraRadera
  4. Svar:Lite väderomslag sitter oftast bra, i all synnerhet som det har varit hett långa tider. Det tar på...Ja, vi har en vecka kvar av säsongen. Känns nästan märkligt hur snabbt tiden har runnit iväg. För en vecka sedan kändes det som att jag kunde fortsätta ytterligare någon vecka längre än tanken är men nu känns det rätt bra i alla fall. Det ska bli skönt att sakta in lite grann, absolut. Kram

    SvaraRadera