söndag 18 augusti 2019

Helgen slut igen.

Undrar vad som hände i helgen? Jag hade aningar, så skrev jag, minns inte längre vad det var för aningar... Kanske kände jag på mig att jag skulle tillbringa den mesta tiden i garaget. Så blev det. Och den följetongen fortsätter i nästa nummer ... nästa vecka ... hehe.

På bilden är Maya på väg till dagis. Bestämda målmedvetna steg och hon trivs jättebra, inte världens lättaste sak att sen få hem henne därifrån, men då hon väl är hemma är hon samma glada solsken igen. Sjunger, pysslar, leker, pratar pratar pratar.

...................................

Hmmm. Alla möjliga kurser börjar ju nu i och med hösten. Har hittat några som jag kanske skall utforska lite närmare och se hur tiderna skulle passa. En kurs såg jag i kväll på nätet. En danskurs verkade riktigt lockande och jag är säker på att vi skulle tycka om den. Jag skriver vi, för borde få Herr Husse med mig. Hur i all världen skall jag lyckas med det??? Det blir inte lätt. 

3 kommentarer:

 1. Lycka till med herr Husse och danskursen. Du får bjuda upp honom och berätta att ni ska dansa hela hösten, le charmigt och var bestämd! :) Lätt som en plätt och med lite kvinnlig list så går det som en dans ska du se. Ljuvlig bild på Maya! Vilket hår hon har!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket alldeles fantastiskt vackert änglahår hon har, lilla Maya! Undras om hon inte har det efter sin mormor?
  Danskurs låter jätteroligt, hoppas att du får med dig herr Husse, men jag förstår att det krävs en hel del övertalning! Lycka till!
  Krama, Monica

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bild, så många känslor som väcks av den och din text! Vissa åldrar är verkligen helt ljuvliga <3

  SvaraRadera