onsdag 25 november 2020

Rusch på gång.


Bläddrar i Ipadens foton... Där finns också en massa! Och filmerna där... Hur få allt samlat? Jo, jag vet. Borde slänga upp allt i nå moln. Den dagen, det jobbet. Sedan. Jag kan förtälja att julgranen nu är inne, ej pyntad. Det är ett kaos med jullådor, plock fram, plock bort. Jag är alltså mitt i, härligt det. Men tiden räcker inte till. Dagarna gått åt till annat, mörkt blir det så fort. Nåja, lite i gången blir bra. Jag tar en rusch i morgon bitti och sedan fredag. Då borde det vara klart. Med ställande inför julen. Rekordtidigt. Rekordlite.

 

2 kommentarer:

 1. Här har vi ju inte Lilla-jul, så här dröjer det lite innan julsakerna kommer upp. Men adventsstakar och stjärnor ska fram till helgen! I år måste vi ju fira jul hemma!
  Lycka till med ditt julstökande!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Lite i taget går också framåt. Men det där med att spara bilder och filmer - jag säger bara fixa det innan det är för sent! Plötsligt försvann alla mina sms-konversationer ur mobilen. Ok, inte lika hemskt som om bilderna försvann, men illa nog. Där fanns ju också bilder och många textminnen som jag gärna hade behållit.
  Kram!

  SvaraRadera