söndag 13 december 2020

Mästerkocken i stövlar.

På lillajulafton hade vi bjudit hit hela faderullan med barn och barnbarn osv. Vi bjöd på risgrynsgröt, fruktkräm, m.m. och smörgåsar. Vår lilla festlighet ägde rum utomhus! Det var mycket trevligt i all sin enkelhet.

Jag vill gärna, men det blir för det mesta liksom inte vackert. Men GOTT. Hela tårtan gick åt. Kunde kanske delta i Hela Sverige bakar... Nej, det går ju inte för sig, jag bor ju i Finland. Annars skulle det väl finna chanser!?

Här är de trevliga hundarna som hade en fin eftermiddag tillsammans med oss människor. De var fem, barnen fem och vi vuxna åtta. Den dagen fick vi kanske vara högst tio. Men vi var utomhus och höll distans.
Sesian, Vilda, Ranya, Luna och Milou.
Somliga poserar riktigt fint.

Följande dag tog vi upp den större båten.
Ordet vi kan med fördel utläsas DE.

3 kommentarer:

 1. Den där tårtan ser precis så god ut som tårtor ska! Mums!
  Så trevligt att anordna en fest ute i vintertid! Vi har pratat med döttrarna om att dricka glögg och grilla korv tillsammans ute någon gång före jul i år, vi får se om vi får till det!
  Vilka fina hundar på rad!
  Ha det så gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Så där ska tårtor se ut. Goda och så var det ju eftersom det inte blev något över. Trevlig julfest för familjen, hela stora familjen. Vovvarna ser också nöjda ut. Fin bild!
  Ha det fint Lisbet!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fint att kunna ordna lite festligt i dessa tider. Behövs verkligen mitt i mörkret!
  Kram

  SvaraRadera