torsdag 21 april 2011

371. Glad Påsk!

Påskstämning? Kan man ha det? I alla fall inte jag :) Julstämningen brukar infinna sig ibland, men inte tror jag att det finns någon påskstämning... Fast vem vet?

I år är påsken en ledighet då jag ska hinna vara ute mycket och även umgås med vänner. Dessutom kommer hela familjen att vara samlad och det gör mig så glad! Länge sen sist!

En av mina bästa vänner är min lillebror. Jag minns tisdagen den 21 april för många år sen. Far satt vid vedspisen då jag kom hem från skolan. Mamma var inte hemma. Hon fanns ju alltid där, men inte den dagen. Pappa sade med darrig lycklig röst att hon farit till bb. Vi hade fått en pojk!!! Min värld förändrades från den dagen. Lyckan var fullständig. Hjärtinnerliga lyckönskningar på din dag!

På tal om vänner:
Den bästa vännen är den du kan sitta bredvid utan att behöva säga ett ord och ändå gå därifrån med känslan av att det var det bästa samtalet du någonsin haft. Vissa människor gör världen så speciell bara genom att finnas där.

Fick dessa tänkvärda ord av en dotter: Pssst... Vi kvinnor är änglar, tills någon förstör våra vingar. Då flyger vi vidare på ett kvastskaft - ingen kan säga att vi inte är flexibla!


6 kommentarer:

 1. Absolut kan man känna påsk-stämning!Jag kan:D.
  Hoppas du får en finfin påskhelg! Inser att du inte hinner till Blåkulla nu när alla samlas runt omkring dig!
  Ha det bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst känner jag påskstämning!
  När de små påskkärringarna kommer i kväll börjas det...

  Skönt att du kan ha ledigt och njuta och vila innan skolan drar igång igen.

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt Glad Påsk tillsammans med dina när och kära. Kram Elsy

  SvaraRadera
 4. Glad påsk till dig! Och så måste jag ju berätta att även jag skaffat mig en blogg, jag föll för grupptrycket till slut. :)

  SvaraRadera
 5. Önskar dig och de dina en Glad Påsk!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nej någon påskstämning har man väl inte på samma sätt som vid jul, men nog är det skönt att våren kommit till oss lagom till påsk.

  Såg i ett tidigare inlägg att du var ett Tages-fan när du gick i skolan. HÄr är ett till. Och lika mycket hade vi nog skrivit på våra häften, haha. Jag hade en "särskild" bok (man var "tvungen" att ha just den sorten!)almanacka och där var det mer ritat, skrivet och inklistrat än det den var tänkt för egentligen!!
  Hoppas du har en bra påsk i alla fall och sköt om gubben ordentligt.
  Kram Elzie

  SvaraRadera