måndag 27 juni 2011

421. Egen säng guld värd!

Ikväll hade jag planerat att hälsa på alla bloggvänner. Inte blev det så. Många saker händer i familjen just nu. Hjälpande händer behövs här och där. Länge sen jag känt mig så utschasad som denna kväll. Förvisso på ett skönt sätt. Nu tänker jag faktiskt ta en något sånär tidig natt och hälsar på imorgon bitti istället.
På riktigt hade jag tänkt tapetsera om i sängkammaren innan vi flyttar in sängen tillbaka, efter att ha varit utloggad över ett halvt år pga omständigheter. Stora planer hade vi, min man och jag, men vi skjuter fram dem. Till hösten :)
Nu är det bara en sak som gäller. Vi måste försöka rafsa ihop hemmet tillbaka till ett hem. Det har minsann varit kaotiskt den senaste tiden. Så blir det då många flyttar in, andra flyttar ut. Alla glada och på glatt humör, men ingen regelbundenhet i ngt alls, nästan. Senaste natt sov jag (försökte sova) på en soffa, mot morgonen blev det ena dotterns säng, eftersom hon farit till studiestaden för ett par dagar. Ingen sömn alls, men det berodde inte bara på kaotiskt materiellt, kryptiskt sagt. Inatt ska jag sova i egen säng. Mjukastmjukast i hela världen! Och fortfarande gäller Ta vara på dagen! Den kommer inte tillbaka! Ta också vara på dina vänner, vattna för allt vad du är värd! Också de är guld värda!

6 kommentarer:

 1. Vad säger man? SOV GOTT!

  SvaraRadera
 2. Helt rätt att ta det lugnt med bloggande när det finns viktigare saker att ta tag i. Låter klurigt det där med sovplatserna, egna sängen är ju alltid bäst :)

  Veckan i Helsingfors var en jobbresa, vi har kontor där och i de flesta länder i Europa. Eftersom du undrade över mitt besök där, och eftersom du trodde att Tiimari var en mänsklig rättighet :) så gissar jag att du har förmånen att bo i den vackra staden.

  Jag tror att jag varit i någon Tiimari-butik någonstans i Stockholm, i något shoppingcentrum utanför stan nånstans, men jag kan inte minnas var det var... och det var bara en liten butik med inte allt för avancerat/intressant sortiment. Nu blev jag ju tvungen att undersöka saken! Försökte söka efter butiker men hittade ingen men fann till slut ett pressmeddelande om att butikerna i Sverige stängts! och på något sätt bakats ihop med Gallerix som tydligen hör till samma koncern. Jag får väl ta och besöka Gallerix och se om det förändrats, möjligen kan de ha tagit in papper/stämplar etc men pärlor, garn och ull tror jag inte jag kommer att hitta där, det fanns nog inte ens i de gamla Tiimari-butikerna här. Jag får nog hoppas på en resa till H-fors snart igen så att jag kan köpa mer av den härliga ullen :)

  SvaraRadera
 3. Hihi! Takk for kommentar inne hos meg. Hadde jeg bodd litt nærmere skulle jeg kommet innom og bakt. I dag har jeg en sånn dag med all verden med tid. Ingenting på planen - men det er fordi solen skinner. Jeg kjøpte maling, pensler og alt som trengs til å male entreen - men her i nord er ikke soldagene så mange så jeg står ikke inne og arbeider i dag. Ha en flott dag, og kos deg med gjestene dine. :-)
  Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 4. Egen säng är nog det som gäller för alla:) Så sant så, vi skall vara rädda om våra nära och kära, och ta ut allt av dagen:)

  SvaraRadera
 5. God dag Lisbet,
  Har ingen aaaning, men kanske det handlar om fågelinfluensaskräcken? Den spred sig aldrig till mig:), så jag har inte obehag, tack och lov.

  Förstår att du har fullt upp med både det ena och det andra...lycka till med allt som förestår!
  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hallå!
  Sv: midsommar blev kanon, träffade släktingar som man inte sett på länge o vädret var fint!
  Lite kaotiskt har vi nog mer eller mindre alla ibland, så jag känner igen mig i dina, men en säng har jag i allafall!

  Ha det så skönt i din säng!
  Kram Carro

  SvaraRadera