lördag 10 december 2011

520. Lyxfällan?

I dag blir det lugna dagen. Känns som om jag sprungit ett maratonlopp under en längre tid. Kom i mål med ett av projekten i natt, efter den sista julfesten vi på jobbet arrangerat för denna gång! Märkte i förrgår att jag hade en hel hög med räkningar som borde ha betalats för länge sedan. Någon jämförde mig med personer i "Lyxfällan" (som jag inte sett), för jag har slängt räkningar i skrivbordslådan, sedan glömt bort dem. Teverutan mitt i allt svart. Sömnlös från förr började jag fantisera om avstängd el och vatten osv. Nå, räkningarna kirrades och i går ringde jag runt och nu är allt "på rade" igen.

http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURA&NR=1
... skulle jag kunna lyssna på hundra gånger...

Nu borde jag nog börja tänka på vår egen jul. Det ska jag göra, så småningom. Först lite lugn och ro. Ensam i vårt kråkslott, borde kanske gå ut och skotta snö... Nå nej, LUGNT var ordet!

4 kommentarer:

  1. Härligt med betalda räkningar, slippa skotta snö och bara vara....fortsätt så:)!

    Ha en bra dag-kram!
    Karin

    SvaraRadera
  2. Jag har nog också gjort så med räkningarna nån gång...Men inget hemskt hände och ingen lyxfällan plingade på dörren :))

    Vi har bakat bullar och det snöar. Lördagslugnet är här, iaf den här lördagen :)

    Ann-Louise

    SvaraRadera
  3. hejsan, visst är det skönt att bara vara. Fast det har jag varit i några dagar och det börjar synas här och där. Så jag kanske ska ta tag i kragen och lyfta uppmig....
    Önskar dig en skön söndag!
    Kram lene

    SvaraRadera
  4. En av mina favoritlåtar också :)Hoppas allt är bra med dig. Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli ett...ska till vårdcentralen med min onda hals :(

    Ha det bäst!
    Kram Stina.

    SvaraRadera