lördag 2 januari 2016

En briljant idé!!!

Jag klarade Dag 2, men behövde lång övertalning. Av mig själv. Argumenten att det är för kallt, det var så hemskt i går, kan ju hoppa över i dag, bättre i morgon, osv, höll på hela dagen. Jag var på jobb på eftermiddagen och sen var jag och handlade lite förnödenheter, med det mörka molnet framför mig. 
Att jag måste...

Mitt i allt kom jag på en briljant idé!
Inte åka hem för att landa på soffan igen, utan ta promenaden innan hemfärden. Sagt och gjort! Jag gick runt en massa kvarter härs och tvärs, bakåt och framåt :) tills stegmätaren var nöjd. Först då startade jag hemåt. Min övertalningsförmåga lyckades och det blev en skön kväll efteråt. Själva promenaden kändes som ett tvång. MINUS 13 grader och fel skor, men det gällde att bita i det sura äpplet... 
Jag antar att det ska bli bättre, jo nog blir det bra. Suck :)

En liten rapport om napparna. Julgubben gav ju fina paket åt gossarna och han fick i utbyte deras tuttar, 4 stycken, som han skulle ge åt de små tomtebarnen. Efter julklappsutdelningen sade jag åt (mina :) gullepluttar att de får byta tillbaka om de vill. Det kom ett unisont NEEEJ! Det har gått över förväntan utan nappar. De behöver ju inte heller vakna på natten för att söka efter dem.

3 kommentarer:

 1. Undrar vad tomten gör med alla nappar han fick på julafton.
  Ljuvlig bild av prinsarna!

  God fortsättning för stegräknaren och dig Lisbet!
  Magisk kram!

  SvaraRadera
 2. Du är SÅ duktig! Jag brukar faktiskt ta en promenad varje dag, men idag strejkade jag. Det var 3-4 minusgrader och blåste halv storm - brrr!
  Men i morgon...
  Vilka små änglar dina gullepluttar är! Guldlockiga små prinsar!
  Och duktiga, som klarade nappförlusten!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Bra Lisbet!Det var så jag gjorde när jag började promenera regelbundet; jag tvingade mig att gå oberoende var jag var. Fanns det inga bra promenadvägar gick jag runt kvarteret tjugo ggr osv. Jag gick upp och ner för trapporna en massa ggr (vi bodde på fjärde våningen på Malta). Jag gjorde såhär varje dag (men några få undantag) och det dröjde inte länge innan jag blev beroende av att promenera. Så fortsätt att promenera. Belöningen kommer!

  Härligt att tvillingarna inte vill ha tillbaka napparna!

  Kram

  SvaraRadera